Panasonic

 

2018

A Better Life, A Better World.

„Jobb élet, jobb világ”: a Panasonic Csoport új szlogenje jól tükrözi a vállalatcsoport célkitűzését, amely 2018-ban fogja ünnepelni alapításának 100. évfordulóját.
A „Jobb élet, jobb világ” jelmondat a Panasonic vállalat azon törekvésére utal, hogy minden felhasználási területen (így az otthonokban, a közösségi létesítményekben, az üzleti létesítményekben, az utazások során és az autókban) minden partnerének és vásárlójának jobb életet biztosítson, és a környezet megóvását, valamint egyéb célokat szolgáló intézkedéseivel kis- és nagykereskedelmi tevékenységeivel globálisan is hozzájáruljon egy jobb világ kialakításához.

Panasonic - piacvezető a fűtés és hűtés területén
A több mint 30 év tapasztalatnak köszönhetően, a világ több mint 120 országának kiszolgálásával a Panasonic kétség kívül a légkondicionáló szektor egyik vezető vállalata.
A gyártó és K+F létesítményekből álló széles hálózatának köszönhetően a Panasonic olyan innovatív termékeket kínál, amelyek élvonalbeli technológiájuknak köszönhetően világszerte új mércét állítanak fel a légkondicionálók területén.
A globális jelenlétét folyamatosan kiterjesztő Panasonic csúcsminőségű, nemzetközi termékeivel átlépi a földrajzi határokat.

100%-ig Panasonic: a teljes folyamatot kézben tartjuk
A vállalat világelső az innováció terén is, ügyfelei életminőségének javítása érdekében több mint 91 539 szabadalmat jegyeztetett be. Sőt mi több, a Panasonic elkötelezte magát amellett, hogy piacvezető szerepét továbbra is megőrzi. A vállalat összesen több mint 200 millió kompresszort gyártott, a világban elszórtan elhelyezkedő 294 gyáregységében. Biztos lehet a Panasonic hőszivattyúk kiemelkedő minőségében. A Panasonic mindig is törekedett a tökéletességre, és ez tette nemzetközileg is piacvezetővé a lakóingatlanok, közepes méretű épületek (irodák, éttermek) és ipari méretű épületek fűtő- és hűtőrendszereinek telepítése terén. A Panasonic rendszerei maximális hatékonyságot biztosítanak, a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat is teljesítik, és megfelelnek napjaink legkorszerűbb építészeti követelményeinek is.
A Panasonic tisztában van azzal, hogy mekkora felelősség fűtő és hűtőrendszereket telepíteni. Ez a vállalat nyújtja a legjobb megoldásokat, ha fűtésről vagy hűtésről van szó.

A megbízható otthon a megbízhetó technológia megoldásokon alapul
A Panasonic légkondicionálók kiemelkedő elismertségre tettek szert a világ minden táján.
Masszív kialakításuknak köszönhetően hosszú éveken át zavartalanul gondoskodnak a helységek kényelmes hőmérsékletéről. A Panasonic hisz abban, hogy ebben rejlik a légkondicionálók legfőbb értéke. Éppen ezért berendezéseinket különféle szigorú vizsgálatoknak vetjük alá.

Legyen zöld. Legyen tizsta. Legyen egyedi.
A Panasonic légkondicionálók nem pusztán az otthonok komfortos hűtéséről gondoskodnak. Energiát takarítanak meg. Tisztítják a környezetünket. A hűtőteljesítményt a helyiségek kihasználtságához és a lakók életviteléhez igazítják. A környezettudatos életmód most minden eddiginél könnyebben megvalósítható.

A Panasonic új termékcsaládja minden eddiginél jobban alkalmazkodik az Ön igényeihez.
Az innovatív kialakítású, nagy hatékonyságú és páratlan tisztítórendszerrel rendelkező Etherea termékcsalád minden vásárlói igényt kielégít. Sokféle változatának köszönhetően, melyek bármilyen méretű helyiséget optimális hatékonysággal képesek kiszolgálni és rendkívül egyszerűen telepíthetők, ez a sorozat az Önhöz hasonló, légkondicionáló berendezésekkel foglalkozó szakemberek számára is tökéletes megoldás. Az Etherea termékcsalád segítségével Ön mindig a legjobb megoldást kínálhatja ügyfeleinek.