Légkondicionáló

Elő- és utószezonban rövid határidővel vállaljuk a kiválasztott klímaberendezés beszerzését, telepítését és üzembe helyezését, illetve klímaberendezések karbantartását; főszezonban várakozási idővel kell számolni.

Telepítéssel kapcsolatos áraink változóak cégek és magánszemélyek esetén is. Függ például a szerelés pontos helyétől, a klíma kültéri és beltéri egysége közötti távolságtól, a klíma kialakításától és méretétől, a szerelés bonyolultságától stb. Minden esetben előre egyeztetett helyszíni felmérést követően adunk árajánlatot.

A karbantartás tartalmazza a beltéri egység szűrőinek tisztítását, a kültéri egység kondenzátorának tisztítását, a hűtőközeg töltetének vizsgálatát, a hűtési és fűtési teljesítmény ellenőrzését, az elektromos csatlakozások ellenőrzését, a beltéri egység hőcserélőjének fertőtlenítését és a berendezés funkcióinak ellenőrzését, speciális esetekben falon történő speciális vegyszerekkel történő nagymosást. Továbbá tartalmazza a garancia  érvényesítését, amennyiben a készülék a karbantartáshoz kötött garanciális időn belül van.

Klímaberendezés karbantartásának ára változó 12.000 Ft+Áfa-tól

Kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a Főoldalon található Kapcsolatfelvétei adatlapra kattintva vagy keressen meg e-mailben.