AQUAREA - Panasonic

PANASONIC FŰTŐ- ÉS HŰTŐRENDSZEREK - AQUAREA

Több mint 30 év tapasztalatával, a világ több mint 120 országába irányuló exportjával, a Panasonic kétség kívül a légkondicionáló szektor egyik vezető vállalata. A társaság az újításokban is a világelsők között van, hiszen ügyfelei életének jobbá tétele érdekében több mint 91 539 szabadalmat jegyeztetett be. A Panasonic elhatározta, hogy megőrzi vezető helyét a piacon – köszönhetően a több mint 500 kutatónak, akik az európai laboratóriumaiban azon dolgoznak, hogy egyre korszerűbb termékeket hozzanak létre. A társaság összesen több mint 200 millió kompresszort gyártott, és termékei 294 üzemben készülnek világszerte. Ezáltal garantált a Panasonic
légkondicionálóinak különösen magas minősége.
A Panasonic vállalatot a kitűnni vágyás hajtotta a fűtési és légkondicionálási megoldások nemzetközi piacának vezető helyére. A társaságot gyártókapacitása és a környezet iránti erős elkötelezettsége tette képessé arra, hogy új utakat nyisson a kutatás- és új technológiák fejlesztésének terén, amellyel jobbá teszi ügyfelei életminőségét.
A Panasonic kulcsrakész hűtő- és légkondicionáló megoldások széles választékát kínálja az otthonokba, a hivatali épületekhez és éttermekhez hasonló közepes méretű épületekbe, valamint a nagyméretű épületekbe is. Ezek maximális hatékonyságot tesznek lehetővé, teljesítik a legszigorúbb környezetvédelmi normákat, és napjaink legkorszerűbb építészeti követelményeinek is megfelelnek.
Mi, a Panasonic dolgozói tudjuk, milyen nagy felelősség a fűtő- és hűtőrendszerek telepítése, mert csak a legkiválóbb fűtési- és hűtési megoldásokat szeretnénk ajánlani Önnek.

MINDEN SZÁMÍT